27Mart2019
6. Biznis konferencija
„Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2019”
O konferenciji
Za uspeh u poslu podjednako je važno koliko i šta znate i koga znate


Šesta Biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2019” održava se, uz institucionalnu podršku i pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, 27. marta 2019. u Sava centru u Beogradu.

TIL je posvećen svim ključnim industrijama u transportu, logistici, upravljanju lancem snabdevanja i potvrđen je kao platforma za uspostavljanje novih kontakata za poboljšanje poslovanja za sve stakeholdere iz zemalja u okruženju.

Za uspeh u poslu podjednako je važno koliko i šta znate i koga znate. TIL objedinjuje ova dva aspekta i potvrđuje ga kroz kreiranje programa u nekoliko paralenih celina koje pružaju edukaciju od strane eminentnih međunarodnih stručnjaka, iskustvo tržišnih lidera, celodnevni networking u direktnim sastancima i promociju najboljih usmerenu na ciljnu i široku javnost.

Nastavljajući uspešnu tradiciju prethodnih konferencija, TIL 2019 će omogućiti učesnicima da pronađu odgovore i predloge za profitabilna poslovna rešenja koja prate najnovije zahteve na međunarodnom tržištu transporta i logistike.

U tom smislu i u cilju podsticanja tržišne konkurentnosti i privrednog rasta, priznati stručnjaci i menadžeri uspešnih kompanija će govoriti o jednoj od najaktuelnijih tema, kako iskoristiti sve mogućnosti koje pruža digitalna tehnologija.

Digitalizacija, nove tehnologije (automatizacija, IoT, robotika i AI,…) posebno u sektoru transporta i logistike, imaju potencijal da u potpunosti promene način kako se upravlja i organizuju transportni tokovi, generišu poslovne prilike i otvara prostor za inovacije, nove poslovne modele i usluge. Digitalizacija omogućava saradnju svih aktera u lancu snabdevanja, nove oblike transparentnosti, upravljanje u realnom vremenu, bolje korišćenje infrastrukture i resursa, omogućava rast efikasnosti, utiče na smanjenje troškova, generiše dodatnu vrednost.

Na 6. Biznis konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2019” će učestvovati preko 400 učesnika, koji čine donosioci odluka vodećih kompanija iz ključnih industrija i svih vidova transporta, uključujući drumski, železnički, vazdušni, vodni, intermodalni transport, logistiku, zatim visoki predstavnici državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope, EU, Turske, Rusije, Kine… međunarodni stručnjaci, konsultanti, finansijske institucije, osiguravajuća društva i mediji.

Iskoristite priliku, iskoristite sve poslovne mogućnosti u okviru TIL-a 2019 i budite brži, efikasniji i profitabilniji od konkurencije.
Medijski partneri
RTS
Pink
Kopernikus
Blic
Večernje novosti
Tanjug
Hrvatski prijevoznik
Logistika i transport
SAT Media Group
logistika.com.hr
Pluton Logistics
eKapija
Diaspora Group