27Mart2019
O konferenciji
Za uspeh u poslu podjednako je važno koliko i šta znate i koga znate


Šesta Biznis konferencija Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona  „TIL 2019  We Deliver Value  COSCO SHIPPING” održava se, uz institucionalno pokroviteljstvo Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, 27. marta 2019. u Sava centru u Beogradu.
 
Nastavljajući uspešnu tradiciju, i 6. Biznis konferencija TIL 2019 fokusirana je naposlovne interese učesnika, kreirana kao odlična platforma za konstruktivan biznis networking i identifikovana je kao mesto okupljanja lidera iz oblasti transporta i logistike.

Na 6. Biznis konferenciji Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona – “TIL 2019 We Deliver Value COSCO SHIPPING”će učestvovati preko 400 učesnika, koji čine donosioci odluka vodećih kompanija iz ključnih industrija i svih vidova transporta, uključujući drumski, železnički, vazdušni, vodni, intermodalni transport, logistiku, zatim visoki predstavnici državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope, EU, Turske, Rusije, Kine… međunarodni stručnjaci, konsultanti, finansijske institucije, osiguravajuća društva i mediji.

U cilju podsticanja tržišne konkurentnosti  i privrednog rasta, priznati stručnjaci i menadžeri uspešnih kompanija će govoriti o najaktuelnijim temama: Kako digitalizacija i automatizacija utiče na budućnost razvoja transporta i logistike, Realizovani i planirani projekti za unapređenje transportne infrastrukture JIE i Dunavskog regiona, Komparativne prednosti drumskog, železničkog, vazdušnog i vodnog transporta, Šta podrazumeva optimizacija logističkih usluga u skladu sa zahtevima savremenog tržišta, Izgradnja železničkih i drumskih koridora – efekti investicija….

Za uspeh u poslu podjednako je važno koliko i šta znate i  koga znate. TIL objedinjuje ova dva aspekta i potvrđuje ga kroz kreiranje programa u nekoliko paralenih celina(Plenarni deo, B2B sastanci, Okrugli sto, Expo...) koje pružaju edukaciju od strane eminentnih stručnjaka, iskustvo tržišnih lidera, celodnevni networking u direktnim sastancima i promociju najboljih usmerenu na ciljnu i široku javnost.

Od strane domaće i međunarodne stručne i poslovne javnosti i medija TIL je ocenjen i priznat kao izuzetan poslovni skup, visokog standarda i kvaliteta organizacije, koji povezuje sve relevantne učesnike tržišta transporta i logistike, pruža sve aktuelne informacije, podstiče primenu savremenih tržišnih strategija i osigurava okruženje za individulane poslovne izazove i interese.
Medijski partneri
RTS
Pink
Kopernikus
Blic
Večernje novosti
Tanjug
Hrvatski prijevoznik
Logistika i transport
SAT Media Group
logistika.com.hr
Pluton Logistics
eKapija
Diaspora Group